sempena hari lahir zahirul semalam..
memula tu plan nak buat kat sekolah dia..
tp bulan pose ni.. ada budak 6 years yg pose.. so x jadi..


we are not decided to take him out for makan-makan or buka puasa..
En. suami with the veto power asked me to cook something special for our family..



lala-masak-halia-dan-serai..
resepi-sukahati-sendiri



ikan-tongkol-masak-gulai-lemak-timun-dan-nenas-mmg terbaik-la
sendiri-masak-sendiri-puji
ekekekee...
masak kurang pedas sket so budak2 boleh makan..


lepas buka.. kemas dapur.. solat maghrib..
here we go..
celebrating bday!!!




the cake
black charcoal..

beli aje.. kuaser nak tempah bulan2 puse ni.. nak membuat apatah lagi kans..



Mama: dear.. give me some pose..
Zahirul : peace..




happy bday to youuuu..
happy bday to youuuu..
happy bday to Zahirulhaq..
happy bday to you..




cutting cake
with the help from papa..



eating time..

kimi pulak..
asyik-ulang-tayang-nyanyi..
hepi bday to you kimi....
mama iye kan aje...


Labels: , edit post
8 Responses
  1. Zahirul good boy 6 tahun dah puasa penuh, anak cik ina yang 6 tahun pun puasa sampai pukul 2 je.

    hepi besday zahirul, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, jadi anak yang baik tau pada kedua ibu bapa.

    kek tu memang sedap, walupun belum rasa lagi.


  2. .:nhalilah:. Says:

    cik ina,

    jgn salah paham... zahirul 4 y.o.. xde maknanya dia nak pose.. bangun pagi trus mintak milo.. kengkawan dia kat sekolah yg 6 y.o ada yg pose.. tu yg x jadik nak celebrate bday kat sekolah..

    hehehe.. kek tu mmg sedap.. asyik org ngan red velvet.. tukar ke black charcoal.. hitam legam tp sodap...


  3. bujal X Says:

    bestnya~~atuk nenek tak datang?


  4. hepi bday to zahirul...dah 4thn dah dia... makin encem n susut... terngat masa dia kecik2 dulu kan kak... dgn debobnyer... smapi kengkawn taska panggil dia bob..kelakar...


  5. Umihoney Says:

    Gratz to the bday boy. Semoga Allah memberkati kehidupannya dan menjadi anak yang soleh dan berjasa pada ibu bapanya Amin

    Thanks for sharing my dear.


  6. .:nhalilah:. Says:

    bujal,

    atok kat kampung... kampung jauh nun di sana...


  7. .:nhalilah:. Says:

    iela fazilah

    hahhahah.. x boleh lupa nama bob.. tp skrg dah xde nama tu dah...