seminggu tak hupdet.. byk cerita yg tertunggak.. nanti la.. slow2 hupdet..
last friday tak datang keje.. mc..
pastu minggu ni.. hari ni baru masuk keje balik..
pening tgk meja yang bersepah ngan task2 yg tak settle.. adduuuuhhh.. fenin mana nak mula..

isnin hingga khamis..
21 - 24 Feb..
takde sebab kite pegi sini...
lama gile tak pegi sini..
seingat aku.. last pegi 7 tahun lepas... lama gile...
kali ni.. soping bukan tujuan utama.. soping di sini jatuh pada kedudukan ke 5.. ekekek..



tujuan utama ialah..

utk ini..
*
*
*
*
*
di KL Convention Centre..

Kesimpulannya: 2 thumbs up..

1. sebab sume paper presentation sangat best..
2. byk prominent figure yang sempat jumpe dan bertukar namecard..
3. sempat jugak aku soping kat suria klcc... weeehuuuu..

next meeting will be in Melbourne tahun 2014..
harus kumpul duhet dari sekarang..



Labels: , , edit post
8 Responses
  1. wahuuuu tang kat melbourne tu best tu...betul tu ilah...leh kumpul duit tu wei dari skerang...silap2 leh angkut family sekali...leh cuti2 sekali...best woooo....

    ape2 pun selamat berconference


  2. cik jijah Says:

    ate.. silalah tempek hasil tangkapan di klcc.. hikhik..


  3. wahh.. best tu gi course obersi lagiks! takpe... 3thn kumpul... pasti byk utk diborong nanti.

    KLCC tu dah dekat banget ngan ofis I Halilah oiii.... mai ler OSK nie.


  4. TK Says:

    Wah seronok dpt attend international conference ye. Last Thursday akak lalu depan KLCC. Tengok je la tapi x singgah. Akak pegi KLCC once in a blue moon je. Jarang2 pegi..


  5. sw33tdarling Says:

    erkkk kenapa saya membaca dengan laju gak mcm mengejar masa...? adeeh berjangkit


  6. .:nhalilah:. Says:

    lieya,

    tu la pasal.. mmg hajat aku nak hangkut satu famili gi sana.. sambil conference boleh holiday sekali...


    cik jijah,

    tangkapan di klcc?? ekekkek.. satu jek yang aku beli.. lain aku jamu mata jek.. mahal gilos.. bukan tempat aku soping klcc tuu..


  7. .:nhalilah:. Says:

    kak nur,

    la... akak kat osk ke?? dekat sgt la tu... kalo tau saya calling2 akak ajak minum kat klcc..



    TK,

    me too.. after 7 years baru hari tu pagi klcc..


  8. .:nhalilah:. Says:

    sweetdarling,

    ekekeke.. lawak la..