hari ni birthday hakimi
dia lahir 09.02.09
so tahun ni dah 2 tahun..


aku just buat goddy bag and bagi kek kat sekolah dia.. bukan apa kat sekolah dia ramai sket kengkawan.. sure la heppi..


goddy bag buat dalam 50..
malam tadi dok mempacking goody bag tu.. raya hindu la diorg tgk byk kerepok.. gula2.. coklat..



kek sempoi jek beli kat Kings Confectionery..


ramai2 nyanyi lagu hepi bday to you.... tapi si kimi dok main pisau kek..




hahah.. masa ni lawak.. bila kimi nak tuip lilin je ada budak pompuan tu yg tiupkan..
pastu cikgu pun nyalakan lilin balik.. nyanyi balik..

see.. nampak tak tangan cikgu dok tahan budak tu daripada tiup- lagikkk..



ni la budaknyer.. hehehe.. takpe la.. nama pun budak.. kalo mak budak perangai cenggini lebih dari bday boy harus la nak kena pelempang...

senang kan.. rumah pun tak sepah.. takpe besar sket kite buat kat umah ok??
(cakap jek la ko malas cik ilah oiiii..)


apa pun mama.. papa.. n abang doakan kimi jadik anak yg soleh.. dengar cakap.. don't notti2..


Labels: edit post
8 Responses
  1. TK Says:

    Happy Birthday to Kimi!! Insyaallah auntie doakan Kimi akan jadi anak yang soleh.
    My children dulu pun slalu buat kat nursery. Lebih meriah sebab ramai yg bole celebrate sama..


  2. cik jijah Says:

    happy birthday kimi!!! ilaaa... ko dpt tak mesej aku?? weekend ni kensel lah.. jimba2 di pondok kecil ku iteww..


  3. kimi dah 2 tahun...alahai kejap jek hah.....selamat hari lahir sayang...semoga menjadi anak yg bijak dan soleh...

    meriah tu ilah..sonok kawan2 kimi dpt mkn kek n jajan....


  4. apis585 Says:

    happy birthday kimi!!!
    semoga menjadi anak yang soleh, taat kepada ibu bapa & berjaya dunia akhirat Insyaallah...


  5. bujal X Says:

    hepi besday kimi~~kimi hebat!


  6. .:nhalilah:. Says:

    TK,

    tu la.. meriah sket kat nursery..
    bagi budak2 ni happy sket


  7. .:nhalilah:. Says:

    jijah,

    huuuwaaaa.. kansel la pulak.. aku dah beria..


    lieya,

    kimi: "tenkiu auntie lieya.."


  8. .:nhalilah:. Says:

    apis,

    kimi: "tenkiu auntie apis"


    bujal,

    kimi: "saya mmg hebatttt"