Masa pegi Genting hari tu.. kitorg dok kat Genting View.. Bawah sket je dr Goh Tong..

Malas betul nak cerita panjang.. layan gambar jek la..


sebelum2 ni kitorg naik genting.. en. suami drive aje.. kali ni saja je naik kabel car.. bagi experience kat anak nangoi..


masa dok beratur nak naik cable car.. ada org arab ni hulur chewing gam kat Zahirul..
aku sengih jek la.. pastu say thank you..
dalam hati.. alamak.. chewing gam.. harus la si zahirul kunyah2 pastu telan..
nasib baik bila aku mintak nak tgk dia bagi.. pastu susup dalam poket.. selamatttt..



bosan beratur lama.. mula la tak tentu arah.. sgt tak boleh focus..


owh.. dah sampai kabel car ni...
aku bgtau zahirul ngan kimi kite nak naik choo-choo train.. kalo bagi tau kabel car sah2 la tak paham..


kalo perasan.. kat bahagian atas cermin cable car tu ada tingkat kecik..
so boleh bukak agar fresh air boleh masuk..
pastu kalo nak amik gambo kat situ pun boleh.. boleh snap clear gambo cable car..


Zahirul.. memula masuk muka cuak..
mmg jenis penakut dia nih..

Kimi.. budak tak reti takut..
bukan nak duduk.. dok berdiri lompat2..


nervous dah hilang..
start melenjan dalam cable car..

sebab hujan.. outdoor park pun tutup.. rides pun tutup.. so tinggal yg indoor je..
ni kat tempat yg token2 tu.. masa apak diorg dok beratur beli kad.. mcm prepaid card tu
dak dua org ni dah terjah dulu kereta ni..
kimi pun takmo mengalah.. nak jugakkk..
layan jek la.. tp takde nyer aku nak masukkan duit bagi korg main ni.. membazir.. dah la tak tau main.. biar apak korg je la yg main..

ni kitog bagi zahirul main..
kemain tembak.. ada la dalam 10 org mati dia tembak.. padahal main tembak2 je.. kalo kena.. kena la.. siap 3 round main bendalah ni..

sekali lagi eksyen main kereta..
Kimi.. aku bagi dia main kereta gerak2 macam kat soping komplek tu..
dia yg macam tu pun dah hepi..
tunggu la dah besar sket.. tak pandang pun mainan jenis camtu..

merry go round pun nak layan...

sudah.. jom kite ke indoor park...
bosan mama kat sini bukan ada yg aku boleh main pun...


Labels: , edit post
9 Responses

  1. TK Says:

    Nak tau..I takut naik cable car..hehe
    Bestnya Kimi naik kuda..auntie nak naik gak :)


  2. cik jijah Says:

    fuyyyooo.. last pegi masa zaman cintan cintun.. zaman dah beranak pinak ni.. ntah bila nak pegi.. hikhik..


  3. DrSinga Says:

    hisyyyyyy...
    mau goyang2 cable car tu!!
    ( aku penakut 'ketinggian' )


  4. wah berani betul kimi naik cable car tu...kalo lieya sure dah kecut perut heheeheheheeh....

    lieya dah lame gak tak gi genting nie......sonok plak tgk gambar2 ilah nie......bile laa dpt pegi nie.....


  5. sw33tdarling Says:

    lamanya tak pergi genting.. pi ramai2 ngan family mmg syiok niii


  6. .:nhalilah:. Says:

    bujal,

    errr.. kamu jelas ek.. hikhik..


    TK,

    iye ke??? kimi sikit pun dia tak takut..


  7. .:nhalilah:. Says:

    Dr. Singa,

    naik la 10x.. hilang takut tu..


    Lieya,

    cube bawak diak mia n mija.. sure dirg tak takut..


  8. .:nhalilah:. Says:

    jijah,

    amboooiii.. masa dating pegi.. ekekke.. suweeettt..


    sweetdarling,

    haah.. mmg best..