ala.. sian belog ni..
lama x jenguk..

sorry la keje berlambak tahanp maksimum..
sampai nak muntah tengok..

abis budak2 ni exam 10 hb.. 11hb aku nak bercuti-cuti mesia..
so.. harus la pulun masukkan marks dalam sistem..
kalo tak.. pointer budak2 ni x boleh generate.. kuar kod yg aku pegang.. mampos kena maki ngan dak opis.. pasal xde pointer diorg x boleh meeting exam.. x boleh buat report exam..
chaiyok.. chaiyok.. u can do it..

cuti 3 hari sempena hari buruh x maknanyer buat haku..
cuti patutnya rehat la kannn?? dah namanya buruh kerajaan..
haku? pulun dok menanda kerja2 budak2 ni..

wah... ngan bangganya habis baca tesis budak2 ni..
weehuuuu.. x tido aku dibuatnya..
dah la ada yg tulis macam hareemmm!!!
ade ke Chapter V (Discussion) ko tulis 1 helai je.. apa yg ko diskuss pun aku tak tau.. dah nama chapter.. takkan 1 muka surat?? paling2 5 ms boleh aku terima... sakit hati aku menengokknya

pastu dapat la habiskkan baca logbook.. weehuuuu..
padahal ada berlambak2 lagi clinical logbook kat opis nak aku baca.. uuuuuwwwwaaaaaa!!!
tu belum lagik clinical evaluation.. uuuuwwwaaa!!! (nangis..)

En.suami xde dari hari Jumaat..
outstation ke Jakarta.. hukhuk.. sedey...
tp ada baiknya jugak.. dapat sikit buat keje.. kalo tak... kejep nak itu la.. kejap nak ini la...

semalam.. line maxis macam harem..
agaknye cuti2 ramai yg online kot..
dari pagi sampai ke sebuh asik 1 bar je..
asik dapat msg maxis ada miskol dr en.suami dari seberang laut..
call balik pun x dapat.. geram..

pagi ni bukak FAIS.. Fainancial Accounting Intergrated System.. nak tgk payslip..
jgn tak tau.. payslip ahkak online dek non..
Macam harem.. x boleh nak appear page yg aku nak tgk..
nak tgk samada diorg dah start potong gaji untuk tabung cap ayam aku tu..

ok.. la bebel panjang pulak..
padahal.. keje berlambak..
terima la xtvt dak dua org sempena cuti hari buruh..



mari menyepahkan rumah dengan mainan..
sakit hati aku tengok..


lepas kena marah..
dok tgk tibi sambil layan korek hidung...



x tau la apa yg syok sgt korek hidung tu..
bukan ada bijih pun..



bukti suka korek hidung..
di lain masa dan ketika juga...



eh.. tak tau pulak ada anak superman kat umah ni..
*errmm.. setahu aku aku takde affair ngan superman... konpius..


Labels: , , edit post
8 Responses
  1. bujal X Says:

    kak~mana jimat,pampers atau cloth diapers?pastu mana lagi tak remeh?


  2. DrSinga Says:

    bapak dia nama Suparman kah?!


  3. sW33tdARLiNG Says:

    baju biru dah kena dah.. tp suar oren laaa pulak... superman cap hapa tu...? kekekeke


  4. budak-budak biasalah tu tengah exprimenkan diri. wat sepah pandai, mengemas idaklah, samalah cam anak makcik.


  5. .:nhalilah:. Says:

    jimat jangka masa panjang - CD tp utk start mau rabak poket..


  6. .:nhalilah:. Says:

    Dr. Singa,

    Enggak.. ;P


  7. .:nhalilah:. Says:

    Sweetdarling,
    hahaha.. cap shah alam mari..


  8. .:nhalilah:. Says:

    cik ina,
    iyeee.. tersangat la setuju.. tang sepah mmg pandai..