8 April 2011
School trip ke Kuala Lumpur..
eceee.. mcm la KL tu jauh dr umah kan...
xpe la.. saje je nak expose kan si Zahirul.
Trip Fees RM50..

ni masa kat area umah diorg nak naik bas..
eh.. mana Zahirul.. jgn tertingga sudah..
dia ni kdg2 dreaming...




yeee... sudah sampai..
KLCC.. opss.. mama byr fees utk pegi Petrosains tau..
bukan LV boutique kat belakang tu.. 50 hengget tu.. tali beg LV pun x dapek nak oii..




tunggu nak masuk petrosains..
Zahirul was at the back..


"see.. we are already hv tag to berjimba dalam petrosains.. hahahhaha"

with kakak Melly (one of volunteer for the trip)
Teacher dia kata.. asik nak ngan kakak melly jek..



I've told u.. asik kepit jek ngan kakak melly..
balik trip asik bagitau
"mama.. zahirul ada one kakak.."
amboi.. pandai ko..




this some of the 4 year students.. with their teacher aqilah..



arggghhhh.. can't pull this!!!!




bakal pengganti siti nurhalija..
"....cintaku bukan di atas kertas.. cintaku getaran yg sama.. "



menjakun ngan kereta racing F1..
sume nak terai bawak la kononnyer..



x dapat bawak dok kat atas pun jadik la..
tu zahirul yg x nampak kepala..



hamekk.. sekali 3 org nak drive..



with her fav teacher..
memula masuk sekolah dulu.. boleh dia panggi cikgu dia ni ngan nama je..
Teacher Aqilah "zahirul.. who is this?" pointing to herself
Zahirul "Aqilah... hahah.."
Teacher Aqilah " no.. teacher aqilah"
Zahirul "aqilah.."
pastu 2 minggu lepas tu baru panggil teacher aqilah..



Zahirul "its okey.. let me do it for u.."



naik ride ntah apa.. x tau nama..



mama " zahirul, u look big boy now.. owhh.. no more baby.. hukhukhuk.."



Ok dont berjimba dalam pertosains lama2..
moh la kite kuar..



rehat jap kat area taman klcc sambil main sape boleh buat aksi ultraman yg terhebat!!



dan juga makan kfc happy meal..

pastu....






splash.. splush.. splish time!!!!
meroyan la anak aku tgk pool camtu..
terus lupa yg dunia ni ada tanah...





tukar baju.. rehat jap.. then we move to....




Aquaria Klcc..
hah.. nak patah tengkok budak2 ni tgk ikan jaws lalu atas kepala.. ekekkee..



terus kerut kening..
where we are actually??
surround with fishes.. sharks.. turtle...



ok.. time to go back..
check betul2 jgn tertinggal..
kalo masa nak pegi tertinggal kat sekolah xpe lagi..
kalo tertinggal kat klcc ni.. mampos..



masing2 terbongkang dalam bas..



termasuk la anak haku..
lantak la korang nak buat hape..
aku nak tido.. fenat tau..

5.30 masa sampai sokolah nak amik diorg.. rupanya diaorg pun baru sampai..
keep talking about his trip for 2-3 days..
enjoy la gamaknyer..


Labels: edit post
6 Responses
  1. bujal X Says:

    terbungkang abis tu~~haha~~

    *saya da lama tak merasa gi rombongan~~


  2. suka nengok budak-budak ni, teruja je dapat pegi rombongan. zahirul semangat nampak!!


  3. Happy Mother's Day 2u...


  4. budak2 kalau dapat berombongan camni ngan kengkawan memang suka sangat lah depa.

    yang ct nurhaliza tu tahan hehehe


  5. DrSinga Says:

    terbaik lah gambar terbongkang tu!!!!!!!

    ni .. mak zahirul pun ikut sama eh?


  6. bestnyer taska buat lawatan camni kan?? sinar bistari ceria dulu xde buat pape pun..huhu