entry ni mmg xde motip..
sebab?

gile la.. pagi2 ni aku dah mengantuk tahap cipan...
keje ada.. ada yg nak kena submit esok pun x siap lagik...
apa jadahnyer pagi2 ko dah nak lelap kat opis kans...
dah basuh muka.. pun x hilang..
kakak jual kuew tiew halus sarap pagi tadi agaknyer tertumpah ubat tido kot masa masak???
ker dia pun mengantuk masa masak.. pastu x dapat nak differentiate antara garam ngan ubat tido..





semalam..
petang ada course kat Shah Alam..
abis awal.. so balik awal..
bawak budak2 main kat taman permainan..





Dak kimi.. dia dok tepi jek..


bosan jek muka...
kimi "ala.. bila la turn aku.."




Hish... sonok pulak tgk diorg dok main basikal..




Aiulhaq (Zahirulhaq) sure x bagi chance kat aku...




Kimi "Mama.. nak aik basikal.."
Mama "pegi mintak apak ko beli.."





dah lama dok ushar kasut kerani..

pegi Plaza Shah Alam..
Dolphin Cove ni mmg berkenan di hati..
tapi saiz yg sesoai dah abis...
nasib baik ada model lain yg berkenan dihati..
sempat jugak sebat sepasang..



owhh.. kasut kerani.. nape la ko mahal sgt..
kalo murah aku beli 4-5 pasang..



8 Responses
  1. bujal X Says:

    cipan mengantuk macamana? tak pernah tengok pun~haha~~


  2. DrSinga Says:

    kerani punya kasut memang lawo! lembut..

    sepasang.. boleh dapat pat lima pasang yang biasa-biasa ek..


  3. sW33tdARLiNG Says:

    muahahaha... kasut tu memang seksi walaupun nampak plan jer


  4. .:nhalilah:. Says:

    bujal,

    takpe nanti ainul besar sket boleh pegi zoo tgk.. ;P


  5. .:nhalilah:. Says:

    Dr. Singa..

    tu la pasal.. kalo kat uk murah jek kan..


  6. .:nhalilah:. Says:

    Sweetdarling,

    sweet yet simple kan..


  7. cik ina suka ngan cutting kasut tu, kalau pegi ofis selesa.stabil.lagi pun kalau pakai kasut cam tu tapak kaki tak kematu.kebanyakan kasut murah selalunya keras, kalau pakai tapak kaki cepat keras.


  8. .:nhalilah:. Says:

    cik ina..

    tersangat la betul.. kite pegang nih.. "alah membeli menang memakai.."