apa aku hasil pencapian selama 31 tahun ini???



anak dah dua..
sorang 4 tahun.. sorang lagik 2 tahun..
ok.. cukup la buat masa ni..
alhamdulillah..





suami.. masih sorg.. (erkk.. takkan la nak suami 2-3 kan??) ekekke
bang, u dah macam YB Kg. seberang ai tgk.. ekekke

*
*
*
*
*
*
*
*

dan juga...


*
*
minat dan skil memasak yg boleh dibanggakan oleh suami dan hanak-hanak..

*
*
*


beef steak hangus terbakar!!!
gagah aku grill sampai hangus..

en.suami "eii.. apasal hitam-hitam ni??"
pn. isteri "xpe.. mmg cara masak dia cenggitu... lagi hangit dan hangus lagi sedap.. cer rasa.. cer rasa..." sambil jegil bijik mata..


ekekke..
selamat ulangtahun kelahiran yg ke dot..dot.. dot.. (ekekkeke..)
usia?? bukan rahsia lagi.. (iklan safi rania.. padahal x pakai pun...)




Labels: , edit post
8 Responses

  1. DrSinga Says:

    Hitam garing tu yang best!

    HAPPY BIRThDAY BEB!!
    :)


  2. iEda saFuan Says:

    Happy Beday dear....! we re still young kay....13 tahun ler katerkan.... ;p


  3. daddyzkool Says:

    bila tengok cik abg dengan baju melayu pinknya ...tahun ni kena pakai kaler pink...tak sukanya...


  4. Happy besday, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. yang hangus tu sodap. cer bagi cik ina sikit.


  5. .:nhalilah:. Says:

    Nobita,

    nampak jek sedap.. rupa tak mengambarkan rasa sebenar.. ekekke ade berani??


    Dr. Singa,

    garing kalo x pahit xpe.. kalo pahit??


  6. .:nhalilah:. Says:

    Ida,

    Haah.. aku mmg x rasa pun dah 3 series ni.. ekekek.. hati mesti muda remaja...



    daddyzkool.

    tu baju masa adik kenduri kawen.. sponsor my MIL.. tu yg boleh pakai.. kalo utk raya.. takkan punye dapat theme pink.. tp ok jek pakai pink ni...


  7. .:nhalilah:. Says:

    cik ina,

    tenkiu.. cer bagi cik ina?? ade beranai ke nak rasa??