sgt lama tidak hupdet ini belog..
tgh sgt2 bizi lorr...

sejak minggu lepas prepare praktikal exam utk budak2 ni..
minggu ni ngan depan nak run praktikal examm..

ada beberapa perkara x settle lagi..
huwaaaa... tensi mak...

sape2 nak tolong jadik subjek praktikal exam???
please.. please.. please.. sape nak tulung ni wehhh..
especially sape2 yg pakai contact lens ngan spectacle..
sape yg tulung jadik subjek. saya bayar.. ini serius tau..
hadoiii....
Labels: , edit post
7 Responses
  1. cam dah lama je sepi kat sini. busy rupanya


  2. bujal X Says:

    saya pakai teleskop terus~haha~~

    *sori tak dapek den nak nolong~he~~


  3. iEda saFuan Says:

    ila, camno nak nolong eh.....ponet den baco dalam golap....x rabun2 ni hah.. ;p


  4. TK Says:

    Tu la..akak tunggu gak siri baru Ultraman. Busy rupanya. Apa2 pun stay cool always..Maaf la tak dapek den nak nolong eh..:)


  5. DrSinga Says:

    saya pakai lens!!
    kaler biru boleh?


  6. tasekM Says:

    aku pakai spek...







    z51.

    .


  7. .:nhalilah:. Says:

    terima kasih yg sudi offer diri.. practical exam dah abis.. next sem aku contct korg ek kalo nak jadi patient la..