Assalamulaikum.. (baca intonasi Propesor izzi..)
Pagi Senin ni..

hari ni xde monday blues.. ekekek.. awal pagi dah masuk opis..
tgh drive.. terasa nak makan nasik lemak.. awak pun beli la kat food court opis..
makcik ni x kedekut.. telur rebus separuh.. cuma sambal jek x berapa nak cukup.. (utk aku la..) kalo boleh nak banjir sambal..



ni nasik lemak..
jemput tgk awak makan ek...
sila.. sila..


kenapa x monday blues..
sebab semalam awak tgk ABPBH..
sebenarnya.. dah bertahun jugak la x tgk.. atee.. ngan anak kecik (dulu la..)
tp malam tadi awak tgk..
secara keseluruhannya.. ok.. (xde la awak excited sgt.... biasa2 je..)
tp awak boleh katakan..
ENDING... mmg terbaik la!!!

well done buat johan ngan usop wilcha..
paling tak tahan dia buat treadmark goyang tangan..
tahniah jugak utk mamat khalid..
rasanya hantu kak limah balik rumah ni dah ada 'brand'


terbahak2 awak ketawakan si usop ni..
hahahhahahha..

masuk2 opis.. terus google.. jumpe video ni
tenkui la kat sicantikmanis dan si nazwa69 sebab share benda ni..
next ABPBH johan ngan usop boleh jadik pengacara..


Labels: edit post
7 Responses
  1. sW33tdARLiNG Says:

    memang terbaekkk... puas hati sangat2.. cuma tak puas ati statement pemenang "sori sangat2, fa**a tak prepare sebab tak sangka akan menang" caiittt!


  2. thanks sebab mentions link i


  3. TK Says:

    Kat mana ada nasi lemak telur separuh tu..??
    Payah nak jumpa di abad ni..


  4. DrSinga Says:

    alaaaaaaaa....
    saya tak tengokkkkkk!!!!
    saya krohhhhhhh!


  5. .:nhalilah:. Says:

    sweetdarling,

    kannn.. mmg terbaik la usop ngan abi hurairah tu... part fa*s* menang tu kite tak tgk.. sbb sidai kain..


    secantikmanis,

    harus la credit to yg share.. tq..


  6. .:nhalilah:. Says:

    TK,

    adeee.. kat sini ada..


    Dr. Singa..

    rugi... x tgk sume takpe.. yg part last tu.. best gile...


  7. mama iris Says:

    sbnrnya bintang paling popular goes to USOP WILCHA!!! yeaahhh@!!!!!hehhe