lunch...


dim sum telur masin...



nasi itik panggang

di...



Mohd Chan.. Seksyen 15 Shah Alam..

*ada cawangan di bkt beruntung.. Kelana Jaya.. Melawati.. BBB.. Klang.. Rawang juga utk org2 di sana..



13 Responses
  1. bujal X Says:

    kat klang sentral full house sokmo~~hoih~


  2. cita² nak makan kat shahrin low belum tercapai lagi


  3. ko dah gi sini yeak ilah....sodap tak....dim sum tu mmg mencabar keimanan aku.....nanti2 leh try ar pergi....


  4. DrSinga Says:

    kening siapakah itu...



  5. mama iris Says:

    ooooo.ni la restoran mohd chan tu yaaa...ok2...nnti kite serang.....suke gak makan dimsum nih....terasa healthy je...hihihi


  6. sW33tdARLiNG Says:

    macam best jer...!! kat wangsa maju low class... taraf mamak!! takat makan nasi ayam jer, baik tak payah!!


  7. a'ahh.. mmg byk cwgn-nya.. dgr mmg femes! tp kami lom cube lg... awk suggest ler... jgn show pingan kosong jer! huk huk


  8. makcik belum pernah try makan dim sum lagi.satu hari nak try.lagi pun dim sum ni healthy.


  9. en_me Says:

    sodappnyerr.. ehehe


  10. umihoney Says:

    waa this looks great.Thanks for the info..gonna try this :)
    Have a great weekend my friend


  11. iEda saFuan Says:

    hv u try nasi goreng daging? dengar khabar terbaekkkkkk!


  12. hi dear.. tq wish my birthday.. u apa kabar sekarang?

    tak pernah try masakan mcm gini.. sedap ye?