anak nangoi sorang ni.. selain dari addicted ngan PHDC.. sangattt la obsess ngan kereta..

segala mak nenek kereta ada kat rumah.. yang besar.. yang kecik.. yg dah hancur xde rupe kereta toksah kira la.. asik2 ajak pegi gaint nak beli kereta.. bila kereta dah hancur.. sure bagitau mama
Zahirul "mama kereta zahirul dah rosakk.."
mama " hurmm. biar la.. abg main campak2 apasal.."
zahirul 'nanti kite pegi gaint ye mama.. mama belikan zahirul kereta.."
mama " tak payah.. kalau x reti jaga mainan mama malas nak belikan lagi.. asik rosak jee"
zahirul " bukan.. bukan zahirul.. kimi rosakkan kereta zahirul.."

see.. adik pulak disalahkan.. pandai auta budak2 sekarang ni..

ni masa on the way cuti kat penang hari tu... sempat mengepaw mama dia set kereta 3 bijik kat petronas.. berdiri jek kat tepi kereta mainan tu takmo bergerak selagi tak dapat... at last dapat.. kalo ngan papa kau jgn harap nak dapat..


sepanjang perjalanan tak tido.. asik main je..

snap candid gambo zahirul..


bila nak snap second time.. terus takmo
zahirul: "mama.. gambar car"

lagi gambar car..

btw.. set kereta 3 bijik tinggal 2 biji je masih bernyawa.. lagi sebiji dah nyawa2 ikan..


Labels: edit post
10 Responses
  1. tasekM Says:

    sama la dgn budak MC. asal beli, jahanam. beli lagi, jahanam lagi.


    .


  2. tasekM Says:

    sama la dgn budak MC. asal beli, jahanam. beli lagi, jahanam lagi.


    .


  3. tu le kan ilah...budak lelaki ni mmg addict gile ngak keter kan...tak keter...otomen heheeheheh...layan kan aje laa yeak...


  4. DrSinga Says:

    nanti mintak yang ada rimot ye Nak!!!


  5. TK Says:

    Boys mmg suka kereta! wah..kayanya dia..ada banyak kereta..Pinjamkanlah auntie satu..:)


  6. sw33tdarling Says:

    kat umah pun sama.. apa2 mainan jahanam semua salahkan adik.. si adik lurus jer ngaku.. hahahahaa
    Tinggal 3 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG


  7. bujal X Says:

    saya da standby seguni mainan untuk anak saya.

    hahaa~~


  8. .:nhalilah:. Says:

    Tasek,

    sama la ngan yg kat umah.. rasa nak cop duit utk beli mainan..

    lieya,
    otomen.. tu pun salah satu koleksi jugak.. tp 90% sume dah nyawa2 ikan..


  9. .:nhalilah:. Says:

    Dr singa,

    yg rimot??? errmmm.. dah mintak.. dah dapat.. tp yg ni kite simpan.. main sekali sekala je.. kalo dia handle sendiri alamat.. sadaqallahul'azimmmmm...


    TK,
    nak satu? boleh.. nak yg mana?? yg dah xde tayar?? yg dah terbarai.. ekekke..


  10. .:nhalilah:. Says:

    sweetdarling,

    siann adik.. adik pulak lurus jek ngaku..


    bujal,

    sila la sediakan seguni... 3/4 akan hancur...