lama gile tak hudpet..
ok la dipersembahkan aktiviti anak nangoi kat umah



Hi..
saya ultraman sepoloh..
selamat berkenalan..


Saya nak tunjuk sket bakat terpendam yg saya ada..
baru sajandicungkil..

tp..
sebelum apa2..
kite baca doa dulu..
baru berkat..

"Allahumma bariklana...."




terima la..

tendangan maut jurus muntot seluar terlondehhhhh..
haaayahhhh!!!


siap sedia sumee... serangg!!!!!

*
*
*
*
*
*

(tayangan gambar tanpa caption..)








*
*
*
*
*
*
*
*





tengokkk...
senang jek nak buat kannnn???
korang boleh??

mama tgk kamu ni dah macam hip hop pun ada.. macam b-boy pun ada..
boleh masuk so think you can dance..

*
*
*
*
*
*
*



!@#%^&*
hader haku kesah????



pesanan penaja: mama diorg sengal betul pagi ni.. keje berlambak.. fenin... sekian terima kasih..
Labels: , edit post
12 Responses
  1. gemok² jari dia, macam nak piciiiittt je! hehe


  2. macam Firdaus , ganas. Tapi kita syok nak layan,Yang tak tahan kalau dia hempap badan kita , tak beringat. Nhilah tu kalau dah sekolah , lagi nanti macam -macam perangai dia ikut kawan, cam Firdauslah, balik ada je benda baru belajar ngan kawan. Budak-budakkan.


  3. bujal X Says:

    ni memang takde kerja ni~haha~


  4. cik jijah Says:

    kihkihkih... bak kata FBI.. speechesss!!!


  5. ye-lah... montel tol dak Zahirul nie!!! gerammmm auntie tgk... jauh beza ngan Adam. cekeding tp ada ati nak nk gaduh ala2 ultraman u...


  6. DrSinga Says:

    OIT!!
    nampak montot!!


  7. Us Says:

    Zahirul,
    Kelakarla u....

    Adik rilek je ye...

    hahahahaha


  8. TK Says:

    Ultraman kena selamatkan org jepun nu
    Akak gelak sowang2 tgok gambr your son. Boleh imagine the movement n actions. Cute je..anak akak dulu bercita cita nak jd ultraman bila besar nanti


  9. .:nhalilah:. Says:

    KOG,

    kite dah biasa geget jari dia.. ekekke..


    cik ina,

    tu la.. ni baru kinder.. belum masuk sekolah... apart from belajar yg formal.. ntah apa2 aje yg dia belajar ngan kengkawan..


  10. .:nhalilah:. Says:

    bujal,

    tu la..


    cik jijah,

    kagun aku.. dah boleh masuk so u think u can dance.. sama level dah ngan jose dalam citer tu.. ekekek..


  11. .:nhalilah:. Says:

    kak nur,

    tu la.. jauh beza dua badik ni..


    doc,
    zahirul tutup muntot.. nak kena injek.. kikiki..


  12. .:nhalilah:. Says:

    eroy,

    anak aku mmg cenggini..


    TK,

    kannn... nak marah pun tak jadik..