aku ngan en.suami ke KL
anak2 tinggal separuh hari kat sekolah (daycare)

hahah.. bunyik macam kejam..
laki bini berjimba
anak hantar daycare..
(hader aku kesah..)
tp percayalah.. semuanya untuk mepercepatkan urusan..


Jam 9.40am kuar umah..

utk ke sini...
*
*
*
*
*
*




kat pukul 10 dah sampai sana..

kitorg malas nak ukur panjang setiap exhibition hall..
terus ke sini..




tengok2..
ushar2..
jengok2..
offer package yang ada..



ke mana?
bila?


tunggguuuuu....


balik singgah pasar chowkit..
aku tak tau la kenapa kat sini sume murah2..

buah.. 12 biji 10 hengget..
sebat 20 hengget..

sayur.. ikan..
udang harimau 13 hengget sekilo..

kenapa la kat shah alam ni mahal nak ma*p*s..

Labels: , edit post
13 Responses
  1. sw33tdarling Says:

    selamat berjalannnn....!


  2. hamboi2 nak kemane tu ilah......ramai kan org kat matta fair nie....ramai ckp berbaloi2 pi sane....dpt pakej yg berpatutan gitu!~


  3. Us Says:

    Bestnyaaaa...nak bercuti ke mana ila? X sabo aku...
    Aku x penah jejak kaki kat pasar chow kit tu...murah2 ye..


  4. wah... surprise giturrrrr!!!

    akak lak terbalik! cuti block-leave(1 week) dah apply) tapi... tak tau mana destinasi lagik! aduhh... maleh nak survey!


  5. TK Says:

    Kalau dah pegi Matta Fair rugi tak beli apa2 yg dioffer. Memang berbaloi tau, sometimes. Dah 2 kali akak g trip dgn Matta Fair punya offer.


  6. DrSinga Says:

    ko nak hanimunn eh !!
    :)


  7. .:nhalilah:. Says:

    sweetdarling,

    tenkui..


    lieya,
    ke mana?? nanti kite bgtau.. tu la.. mmg berbaloi.. tp kena pandai tgk.. kdg2 tu offer murah tp utk ground arrangement saje..


  8. .:nhalilah:. Says:

    eroy,

    cube la ko jejak kaki ke chowkit.. gile murah.. buah apple fuji ngan buah lai yg lagik besar dr penumbuk ko tu 12 biji sepuloh hengget je... raye hindu kitrg ngan buah2... udang harimau pun 13 hengget je sekilo...


    TK,

    kann... tp kami apa2 pun ngan reliance jek.. dah percaya ngan diorg..


  9. .:nhalilah:. Says:

    Doc,

    iye hanimun ngan hanak2.. ekekek..


  10. .:nhalilah:. Says:

    kak nur,

    takpe.. bukan tempat yg tentukan qualiti of time kite ngan hanak2 kann??


  11. cik jijah Says:

    holli holliday!!!! sakan ko noks.. ekekke.. aku pon moskel lah cokit tu.. apsal murah ek? aku selalu kalah dgn mak mertua aku bab rege barang2 basah.. sebab dia beli kat cokit.. isskk..


  12. iEda saFuan Says:

    ngeeee....aku pon g ila kat MATTA fair...tp masuk angin kuar asap jer la....xberaper berminat sbb byk wat ground pakej jer....airflight x byk....n pakej smpi ogos jer....nk g lan dec kene terjah lan 9 nyer matta fair....

    bagos la nko tinggal ur hero2 tu kat daycare....wat sakit kepale sendiri jer.... ;p

    ader parent tuh siap bwk anak baru lahir lg....aduhai...sanggop u! mak x sanggop....;p


  13. Biasalah tu SHah Alam memang barang basah mahal.makcik tak pernah sampai lagi Matta fair.ikut boleh.he he