Jam lappy.. bukan jam dinding.. kat office takde jam dinding.. dah beli tapi tak bawak2.. harap2 tahun depan boleh gantung jam.. byk songeh plak..

berbalik semula...

Jam lappy dah 4.40pm.. mood nak wat keje yang berlambak dah abis.. ok.. full stop..

Semalam petang hilang konpius.. risau.. gabra.. sebab adengan "false alarm" dah tamat.. tinggal tak beli "testing kit" aje.. paham tak?? ekekke..

Orang mesti kata.. " ala.. kalo dah ada.. tu rezeki namanya.."

iye la.. bukan takmo rezeki.. but not at this moment right now.. I know my capability of bringing up the kiddos.. 2 at this moment is quite enough.. ahlamdulillah... raising the kids is not as easy as A B C.. or 1 2 3.. gile meroyan haku karang.. ngan tahap "kemanjaan" dan "kejelesan" dua badik tu.. nak tambah lagi sorang??? harus aku jadik tarzan betina 24 jam.. susah nanti.. hilang keayuan n keibuan haku.. (nah.. baldi.. sila muntah.. ) ekekkee..

Ok fullstop.. citer lain plak..

Last few days.. ada hal kat shah alam.. on the way balik rumah perut sgt2 la keroncong sebab pagi tu makan roti jek.. kat kepala dah terbayang2 nak makan nasik.. lauk apa?? sambil2 drive dok pikir nak masak apa.. itu jek la keje aku bila drive balik umah.. pikir nak masak apa.. lalu depan Gaint Seksyen 13.. pulas stereng masuk dalam..

Niat nak beli ikan... kat umah ada ayam jek.. jelak aku.. tengok kat bahagian ikan.. semua ikan kena konjuntivitis.. adehhh!! last2 amik ikan tenggiri potong 2 ketul.. cukup la.. nanti esok suruh en.suami pegi pasar..

balik ketang.. ketung.. masak ni...


ikan tenggiri masak singgang..
en.suami tersengih panjang je masa makan..
peveret dia..




ok la.. jap lagi nak balik..

hujung2 semester ni.. bersilat nak settlekan semua marks..

p.s: tgk pun rasa nak termuntah menanda.. belum start lagik tu..

ni semua adalah clinical logbook utk ditanda and diberi markah..
adehhh..

nak bawak balik kotak yang kedua dari kanan..
moga Allah beri kekuatan utk marking.. and kurangkan gangguan dari dua budak kecik kat umah tu.. aminnnnn...

btw, heppy weekend semua..!!!!



6 Responses
  1. hubby t pun suka masak singgang.. makan ngan budu x? hehe


  2. apis585 Says:

    hehe aku igt aku jek slalu jadi tarzan hahaha...


  3. i pun hepi sbb dpt adiah last weekend.

    aduhh... berlambak tur... dh siap lom??? aiiikk...br 2 dah `serik'? kalo 3 cam ahkak nie, camaner?


  4. Bibu Says:

    woaa..happy marking!


  5. .:nhalilah:. Says:

    Kak ti,

    budu?? ehehe.. kita takde budu..


    apis,

    aku pun selalu gaks... jgn tak tau..


  6. .:nhalilah:. Says:

    kak nur,

    mesti kabinet drawer yang akak tunjuk tu khenn.. cantik la.. ala2 english.. hihi..
    saya 2 cukup la buat masa ni.. tak terkejar la nak buat semua... akak?? akak takper.. start menanda?? baru 25%..


    bibu,
    tq.. cepat la abis..