kami buat makan-makan kat umah..

jemput kengkawan opis..

jemput sekali ngan jiran2 keliling umah..
sebab baru pindah.. saja nak kenal-kenal..
nanti kalo ada apa2 senang.. tidak la jadik kera sumbang tak bergaul ngan org..

memula tu en. suami suh buat laksa kelantan..carik laksa kat tesco.. habis..

pegi plak kat tesco extra.. pun takde.. bukan pack laksa takde.. kotak atau price tag laksa pun takde..

pastu lari plak (di baca: naik kerata hangkut dua hero) ke gaint sec. 13.. elek!!! tanye staf gaint yang kebetulan ada kat situ.. dia kata laksa habis takde stok dah..

perghhh!!! hebat orang shah alam ni.. mesti rata-rata umah open house buat laksa...

so.. terus call en.suami yang outsation ke PD.. "Abang.. laksa takde kita tukar menu.."

utk xtvt makan-makan bersama kengkawan ngan jiran kita jamu diorg makan ni.. nasib baik ada banyak kat gaint..


laksa johor..

guna spaghetti.. org tak makan spaghetti utk open house raya ni..
berlambak2 kat shelve gaint..

org johor kelasss.. buat laksa guna spaghetti... hehehe
sape org johor??? (sila hangkat tangan..)

me..

me..

me...

anak2 kesayangan mama.. (ada ke yang tak sayang anak??)

makan laksa johor bertambah-tambah sampai comot baju..

p.s: terima kasih pada yang sudi datang...
Labels: , edit post
2 Responses
  1. whooz Says:

    arghhhh..baru kenai laksa johor ni, i like!