1. sang suami
masa: 6.30 am

suami: Yang, mana t-shirt omi yang collar merah
isteri : apa??? *kat bilik lain tgh kemas beg sekolah anak..
suami : tak dengar ke?? t-shirt omi collar merah
isteri : kat wardrobe la.. kan lama tak pakai..
suami: takde la..
isteri: ni hah.. *selepas punggah compartment baju suami
suami: kedut la kat tangan... *sambil pakai baju..
isteri: nak gosok?? bak sini la..
suami: tak payah la.. * bila dah siap pakai.. suami bukak balik baju n hulur kepada isteri
suami: gosok la baju ni..
isteri: tadi kan dah offer gosok..
suami: tu la... nanti nampak tak senonoh.. pagi ni nak meeting ngan director..
*suami amik jeans utk dipakai..
Suami: Yang, nape button jeans ni takde.. *button besi kat pinggang seluar
isteri: la.. mesti tertanggal masa basuh.. tukar yg lain la..

2. Sang anak
masa: 6.45am

mama: abang bangun.. nak school tak??
zahirul: geleng kepala sambil pejam mata..
mama: jom la bangun.. adik dah mandi..
zahirul: mama nak mandi..
mama: ok..
zahirul: takk.. nak mandi ngan mama
mama: ok la.. * mandi sekali lagik.. errmmm.. kalo 4 anak.. empat kali aku mandi.. hoho..

zahirul: mama nak berak.. *selepas pakai baju..
mama: la.. tadi mandi tak nak berak..
zahirul: nak berak..
mama: errmm.. berak la..

3. Sang isteri
masa: 7.50am
Location: toll house USJ

windscreen kereta terlanggar palang sbb smart tag tak boleh dibaca oleh reader.. kereta belakang mcm bengang sbb kena reverse.. reserve punye reserve still tak boleh baca smart tag.. rosak ke reader ni?? bila tengok betul2.. rupanya reader yang warna hitam tu menghala ke arah sang isteri.. patut la tak boleh read.. samdol betul la..

Conclusion: Sengal betul pagi ni...
Labels: , , edit post
3 Responses
  1. cik jijah Says:

    kinda.. bad hair day.. but worse.. takpelah ila.. sekali sekala.. kalau selalu.. isskk.. mintak jauh..


  2. .:nhalilah:. Says:

    tu la.. hari-hari bad hair day??? jgn la.. takde mood nak keje nanti..


  3. umihoney Says:

    its one of those down days i see..sabar dek non :)