Cerita dah basi tp still nak gak upload.. huhu.. x sempat nak post up to date story.. naik keje lepas cuti raya 5 hari xde masa nak masuk blog sendiri.. bila la nak rajin mcm blog org lain mcm lieya ke.. mcm cik jijah ke.. rajin betul diorg update blog..

ok.. enough bebel pasal ni.. nak citer pasal raya korban hari tu.. Hari raya xde ke mana2 pun.. pagi2 kemas2 umah.. pastu makan2.. as usual tiap hari raya mmg tunggu nak makan ketupat, masak lodeh, rendang, kuah kacang masakan mak.. cara makan ialah ngan campur semua dlm satu mangkuk.. perrghhhh.. nikmatnyerrrr...

Tak banyak gambo amik masa raya..


tgk la rubic cube kat tangan ayah.. my family tgh demam rubic cube..


me & Zahirul

Hakimi plak tido pagi tu masa sesi amik2 gambo..

Lepas Zohor pergi umah Pak Long.. umah dia x jauh pun.. still dlm kampung yg sama.. Ada buat korban kat situ.. Ayah nak tolong melapah daging.. So amik kesempatan ziarah keluarga pak long sambil nak expose kat zahirul pasal korban ni..

Cucu Tok Ayah.. asik berkepit je...


perghhhh... tgk tu Zahirul sikit pun tak takut.. siap menonggeng nak tengok lembu kena sembelih..


Dah selamat sembelih... Tuan Lembu, which is Pak Long.. berdiri dari jauh je.. katanye xmo tg lembu yg dia pelihara selama ni kena sembelih.. xpe la.. yang penting ikhlas berkorban..

Labels: , edit post
2 Responses
  1. cik jijah Says:

    ilaa.. gamba no 2 tu kan.. cun lah.. ko yang cun.. ko put on make up ehhh.. cewaahhh :)


  2. .:nhalilah:. Says:

    cick jijah: aku cun???? hahaha.. terasa kembang plak vontot.. LOL!!!
    pakai make up?? sekali sekala pakai gaks.. ikut event n tahap kerajinan..