Ni sambungan dr entry yg lepas... kali ni nak citer pasal duit tol ngan org2 yg jaga tol..

Sape yg kawin ngan org Johor.. or biasa pergi kenduri kawen kat Johor mesti biasa tgk event ni.. NI dah jadik acara wajib sebagai memeriahkan (dibaca: merabakkan poket pengantin lelaki huhu) kenduri tu.. Sebelum pengantin lelaki boleh masuk umah nak bersanding.. harus kena bayar tol.. huhu.. nasib baik masa kenduri kawin aku xde kena tol ni.. (selamat laki aku..) basanyer xtvt ni wujud if pengantin pompuan org Johor.. kalo pengantin lelaki org johor xde la benda2 camni.. xtau la camne boleh wujud adat camni.. sian pengantin.. if yg dtg dr jauh.. dah la kena tol kat hiway plus.. pastu nak jumpe bini pun kena bayar tol.. huhu..


"kepak.. kepak.. kebumm.. kebumm... (bunyi kompang)"
pengantin dah sampai..
dlm hati: abis la akuuu... berdebar2 ni..


wahhh... ramai tu kat gate umah.. camne nak masuk ni..
hahaha..

ooooppppp... berhenti dulu!!!! x bleh masuk lagik..

ermmm.. ingat senang ke nak get thru'.. kalo berani lalu la..


En. pengantin lelaki.. kena bayar tol ye kat sini.. bagi lebih skit.. ni sume ialah mak2 n pak2 sedara serta sepupu sepapat Pn. pengantin pompuan ye.. kasi muka sket kat diorg..


En. pengapit... cukup tak angpaw kite ni??? ramai siot.. abis la kite..


sabar2... cukup untuk sume org.. kalo tak cukup share ye..


ngeee.. dapat gak duit tol..
zahirul: uik... kena pikir byk kali kalo girlfren nanti owang johor ni..


fuh... lega jap.. duduk dulu..
nanti kat dlm pun ada tol jugak.. cukup ke duit tol???
En. pengapit: sabar ye.. lap peluh.. byk betul peluh.. panas ek??


Labels: edit post
8 Responses
  1. Bibu Says:

    hahaha mmg jenuh le nak byr tol...cam nila baru meriah!!


  2. Us Says:

    beb, jadik x plan?


  3. .:nhalilah:. Says:

    bibu: mmg sgt meriah.. n happening sampai pengantin lelaki berpeluh2 n telan air liur banyak kali..

    eroy: jadik... nanti kiorg call ko ek..


  4. keh keh keh....best tgk pic2 kali ni ....mmg happening....betul tu, kalo kat johor mmg tak sah tak kene tol, kalo ade byk pintu siap laa byk tol...mase lieya dulu camtu laa...siap pesan kat hubby lagi siap sedia kan duit byk2 keh keh keh


  5. .:nhalilah:. Says:

    lieya: best kan?? baru la meriah kenduri kawen tu... ingat sampai tua.. hehehe


  6. Anonymous Says:

    There's virtually no portion of your respective physique that can't be worked together with the Bowflex Activity
    residence health club.

    Here is my blog :: http://www.getfitnstrong.com


  7. Anonymous Says:

    In advance of buying any made use of treadmill, take a look at how outdated
    it can be.

    my weblog adjustable dumbbells


  8. Anonymous Says:

    You don't really need to head over to that extraordinary.

    Also visit my web site; click through the following website page