baru-baru ni ada jumpa kawan.. as usual bercerita la pasal anak....

bila dia tengok gambo zahirul yg hampir setahun tak jumpe.. terus dia kata "la... dah kurus budak zahirul ni.. dulu.. ya Allah.. semangatttttt"

aku.. "haah.. susut la sket.. biasa la budak lagi besar lagi kuat main.. main dalam umah pun boleh berpeluh bagaiii.."

sebenarnye rasa biasa je tgk zahirul tu.. iye la almost 24 jam menengok dia kann.. sikit 2 perubahan takde la perasan sgt..

tapi... bila belek-belek gambo lama...





raya 2010

ntah ape pesen amik gambo camtu.. padahal kakak aku tgh setting nak amik gambo salam raye...




raya 2009

hah.. hamik.. muka penuh pinggan..

dua gambo time raye dok menunjukkan anak tekak...


tu la.. skrg ni makan ikut mood.. kalo mood baik.. makan selera je..
kalo mood makan takde.... kalo aku suap ngan sudu kayu yg orang guna masa kenduri kawen pun jgn harap dia nak bukak muluttt!!!

tp ok la.. semangat sangat pun tak baguss.. skrg ni budak2 kecik pun boleh dapat diabetic.. hypertension..





nota kaki:

apasal la sejak pindah sini selkom broadband hampagas mcm siot jek... mmg betul berukbang.. nak attach file kat email pun sejam lebih still tak masuk2.. ni yang buat nak mengendeng adik keje streamix nak guna nama dia bukak akaun unifi nihhh!!! midah... tolong la kakak mu ini.. plizzzzz... nama ko.. aku sure bayar tiap2 bulann.. on time hokey...
Labels: edit post
4 Responses
  1. nak tiru stail ambik gambor gitu la



  2. .:nhalilah:. Says:

    KOG,

    sila la tire yee..


    Bujal,

    aaa??? (drop jaw)


  3. makcikrehan Says:

    muka penuh pinggan??

    hahahaha..lawak tau! ekekekek