pergi ke satu institusi pengajian tinggi awam di Kuala Lumpur..

dari tingkat 5 nak ke Tingkat G..

sebab malas nak turun lif.. turun ikut tangga.. dengan alasan.. nak burn kalori.. (alasan tak hagak-hagakk.. berapa sgtt la kalori yang terbakar ngan ko berjalan kaki lenggang kangkung tanpa ketiak berpeluh punnn.. kalo naik tangga takpe la jugak khennn..)

berbalik semula...

sampai kat tingkat 1.. nampak ini di hujung tangga....




la tong kunin ni diorg letak kat sini.. mcm tak sesuai je...
(abaikan gambar blur.. gigil... tak makan lagi..)



zoom sket..



pandang atas siling tangga.. dinding tangga.. tepi.. kiri.. kanan..

errmmm.... tak nampak pun ada cctv..

kalo betul tekaan takde cctv.. pelajar2 sure tak appreciate ngan notis ni.. ala.. diorg kan dah besar.. boleh pikir samada betul atau tidak ada cctv tuh...

tp..

kalo betul ada cctv kat situ tp haku tak nampak..
maybe cctv sebesar lubang jarum kot..


Labels: edit post
8 Responses
  1. bujal X Says:

    cctv tu bukan kamera :

    Chief

    Clerk

    Tangaveloo

    Veerasamy

    so kalau ada nampak seorang uncle india tengah perati tong kuning tu,dialah cctv tersebut.

    haha~


  2. ALLAH MELIHAT APA YG ANDA LAKUKAN..

    jadi, pandaix2 ler jwb di SANA nanti. ewaaahhh berceramah lah pulak!!!!


  3. tasekM Says:

    umah adik aku ada cctv tapi tak berfungsi. wayang semata2.

    ha ha.


    .


  4. DrSinga Says:

    sisa biologi apakah yang mungkin anda semua buang kat situ?
    hingus?
    kahak?
    kalau kat klinik ok lah.. banyak sisa ..


  5. kalau t g mana2 hotel.. sure tengok2 kat siling.. takut ada cctv.. hehe... takot!

    kak t dh privatekan blog.. x sure u dh accept @ belum..

    kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

    ruziawatibukhari@yahoo.com

    tq & take care


  6. .:nhalilah:. Says:

    bujal,

    hahahhaha... gile tergelak sampai kuar air mata haku baca..



    kak nur,

    betul tu... tp tak yah tulis cenggini khenn..


  7. .:nhalilah:. Says:

    Tasek M,

    iyee.. mmcm ada benda tu.. hanya eksyen aje.. tp kdg2 boleh kelirukan malaun yg nak buat onar..


    Dr. Singa,

    ni utk sisa dari makmal..


  8. .:nhalilah:. Says:

    kak ti..

    nanti kite buat lawatan ke sana k..