yeay!!!! sudah berjaya menyiapkan satu kod dan dah upload dalam sistem..
sila beri tepukan (rotibasi utk menyiapkan lagi 3 kod.. chaiyok!!!)

jap lagi nak siapkan sikit je.. sebelum upload 1 kod lagi..

target hari ni.. sebelum 12tghr nak siapkan 2 kod.. go.. mama.. go!!!.. (bayangkan kimi dan zahirul cheer ngan pom-pom... alahai.. comel) dengan harapan takde orang mengacau aku.. nak panggil aku bincang atau tanye benda2 yang bukan priority buat masa ini.. hokey!! tepon opis.. kalo boleh aku takmo angkat... hahahha... kalo penting sangat korg call aku dalam 10 kali baru aku angkat....

eh.. malam ni haku ada dinner.. tp datang sorg.. en.suami ada lawatan dan meeting ke Tapah dan aktiviti mengukur golf course kat Cameron..
tengok cara bersiap malam tadi.. lebih excited untuk xtvt di Cameron je berbanding di Tapah..


selingan takde kena mengena dengan cerita di atas...




eh.. nape jari kaki kanan haku terkuar lebih dari kaki kiri???
errrmmm.. ni mesti manufacturing defect ngan sandal ni..
camne la diorg punye quality control..


Labels: , , edit post
5 Responses
  1. bujal X Says:

    he~~seluar tu pun problem sebab belah kiri nampak lebih senteng dari kanan~~

    *beli kat rijek shop ye~~haha~~


  2. mama_iris Says:

    heheh...potom lagi sebelah kasik sama panjang okehh...


  3. TK Says:

    Haha..tersenyum sowang2 baca the first komen..Mesti seronok g dinner. Satu lagi..comel sandal tu cam kaki tuan die!!


  4. .:nhalilah:. Says:

    bujal,
    iye... cap rijek shop.. mana tau ni?? ekekke..


    mama iris,
    sakit dowh...

    TK,
    sandal ala2 macam yag TK post kat blog.. jenis terompah... hihi.. sukeee..


  5. DrSinga Says:

    elehhhhh..kaki sendiri yang pendek sebelah tu!!!!