Little Monster? who is the little monster???

last weekend.. masa cuti labour day tu.. instead of 3 hari cuti.. 2 hari aku kat umah.. Jumaat aku tak ke mana2.. tgh hari buat mee sup ngan cili kicap yg meletopss.. abis sume org kepedasan.. hari Sabtu aku kena invigilate (morning session only..).. pukul 12 dah ada kat umah.. Ahad pergi tesco sbb bibik nak soping.. amboiii.. soping sakan ngan 1st payment.. aku tak kesah sbb duit dia.. huhu..

sepanjang cuti.. perangai zahirul amat2 'pelik'.. n membuatkan aku panas hati je.. Zahirul membuas ngan sangat dahsyat.. boleh dikatakan sehingga tahap maksimum.. sampai tak larat aku dibuatnyer..


dia akan masuk setiap bilik.. pastu menyerakkan apa saja yg ada kat bilik tu.. bantal.. comforter.. u name it!! pastu masuk ke bilik study.. serak2 buku2 n kertas2 aku.. pastu nak tarik printer.. nasib baik aku ada kat situ.. kalo tak mau nangis tengok laser printer aku jatuh berkecai.. huhu


lepas dah boring.. bukak esbok.. bukannyer nak amik food @ snek dia.. zahirul cuba capai telur yg elok tersusun rapi.. huhu.. kalo silap hari bulan.. mau mandi telur.. huhu.. main periuk.. nak tumbuk lesung batu la.. tarik drainage hose la.. penat aku tgk.. dia akan dok diam bila tido jek..


Ni pulak.. salah satu xvtv zahirul masa cuti.. main mesin urut perut.. nak bagi kurus ke peyut tuh??? hikhik



pakai mesin urut peyut osim kepunyaan papa.. suka la bergetar2 satu badan..

pastu kita bumping pulak ye kawan2..

dah busan duduk.. nak bangun la pulak..

warrgghhh.. I'm the WWF champion.. huhu.. champion peyut besau..

look at my Champion belt.. huhu..

Setelah 3 hari kelasakkan zahirul.. semalam (Isnin), balik je keje.. aku tanye maid.. zahirul lasak n membuas ke? maid kata.. tak lasak.. baik je dengar kata.. errmmm.. apa maksud perangai dia tu?? adakah ingin kan perhatian yang lebih?? errmmm.. harus post-mortem ni..


Labels: edit post
7 Responses
  1. apis585 Says:

    wes kita nye dressing table same laaa hahahha...bezanya nko nye cantik tersusun segala bagai..akunye kosong jek sumer kene sorok atas wardrobe hahahah...


  2. biase laa tu ilah, si zahirul datang mood nak membuas kot...baru le anak jantan namenye...ceh aku ni pandai laa ckp, cube kaloaku ade anak laki jugak, tertonggeng2 kot dibuatnye kalo dtg mood buas die he he hehe...

    wah zhirul pun nak kempis kan perut kot....hi hi hi...jom kempis kan perut same2 ...auntie dah bam2 nieh


  3. .:nhalilah:. Says:

    Apis: sama ker?? tu pun dah separuh aku letak atas wardrob tau..

    lieya: tu la.. anak jantan.. laaknyer semacam n unpredictable.. huhu..


  4. **happy mother's day ilah**


  5. anak jantan... mesti ler ganaz!!! bior die melasak Halilah... die tgh `learning-stage' tur... tapi, mmg kita ilang sabo kan? he..he... Adam terbalik sket! Manje...


  6. Puan Iza Says:

    selamat Hari Ibu Nhalilah....


  7. Bibu Says:

    hepi mom's day to u 2!