Last week (event back dated huhu..) I received sms from Yuzie asked me to give my add so that she can post 'something' to me.. I was at the ukm at that time. So on the way back to my office at PJ.. I asked her why don't I just drop by at her office at Pantai Dalam so she doesn't need to post it to my house.. senang kan.. alang2 mmg lalu kat area tu..


Sampai kat building tu.. aku parked sesuka hati je kat tepi building tu.. n pak guard tu tengok semacam je kat aku.. (so what?? I didin't block the traffic flow or any car.. ) sure in his mind akan kata.. If u leave your car I'll clamp it.. padan muka.. !!! n for that reason aku tak tinggalkan pun kereta aku tu.. just tunggu yuzie turun dr office dia.. iye la.. takut gaks kete aku kena clamp.. tak pasal2 pulak.. sbb tgk kat tepi2 tu ada 2-3 kerete yg kena clamp... huhu..

What did I received from her???

This..




Which is contain... this...






Sume ni masa buat PS Hakimi masa umo 50 hari.. antaranya..




It's sooooo lovely n I likeeee it..
p.s: you can browse more here

Labels: edit post
6 Responses
  1. Puan Iza Says:

    ooo wat PS ek...cantiknya gambar2 kimi nie...


  2. wah comelnye.....lieya dah tgkkat beutikids ari tu....mmg puas hati ngan hasil keje dieorg kan....


  3. WOW!!! cantiknya...suka la tgk hasil yg da bomb tu... mesti awak puas hati kan...


  4. mak aihhh.. aku dah tgk kat beatykids.. memang sgt cantik la gambar dia.. nak2 hakimi's.. yuzie's right.. hakimi looks like he is 5 months old.. sihat dan comel.. :)


  5. .:nhalilah:. Says:

    to all: hasil keje yuzie mmg sgt2 memuaskan.. sape2 nqak buat PS boleh contact dia ye..


  6. YUZIE AMIR Says:

    lama tak jeguk blog ilah..dan blog lelain jugak huhuhhu..
    patut le terasa terseda..rupa2 nyer ada org dok sebut2.
    Thanks Ilah coz percayakan saya..i've just tried the best..alhamduillah Ilah puas ati.berbaloi saya dtg jauh2..
    tq gak..tolong promo hihihi..