My blog changed to a new template.. ok tak??
Its all bcoz..

Its mothers day.. (errmm.. ape kena mengena??...)

Something happened.. before this I had mood swing.. after a relieved I need something new to look on my blog.. (boleh ker dikatakan sbgi 'mood reliever?? nthahapehape..)
tp ada satu jer yg aku tak brape suka.. nape icon comment tu letak kat atas?? dah cuba byk kali nak edit ke bawah post tp tak boleh2..

tp.. bile tgk balik template ni macam kusam jer.. perlu ker tuko blog yg kaler dia lebih ceria?? huhu..
By the way..
HAPPY MOTHERS DAY
to..
MY MAK.. Pn. Rohaya.. (thanks for being my mak.. muaahhh.. luv u..)
MY MIL.. CHE.. Pn. Che Hasanah.. (thank for accepting me..)
and..
ALL MOTHER.. or MOTHER TO BE... OUT THERE..
(be proud as a mama.. )

Labels: edit post
5 Responses
  1. gloomy sket.. but nice lah ila.. aku suka tukar2 layout.. dah jadi sort of hobby.. bila dah tukar tuh mcm ada semangat baru aje rasanya.. hehehhe..


  2. happy mothers day to u too...cantik la layout ni... nampak kelainan..akak suka... :D


  3. pada lieya ...lieya suke...cantik....sejuk jek mata memandang awan2 tu hi hihi.....


  4. yang ni lagi cantik.. baru ngam dengan blog description ko tuh.. heheheh.. really nice..


  5. .:nhalilah:. Says:

    kak aimi.. suke ek?? saya pun p nampak gloomy skit..

    lieya: suka yg baru? kaler biru tu nampak ceria skit kan??

    liza: Haah.. yg baru ni aku pun lagik suka.. aiii.. jenuh blog hopping nak carik layout yg best skit.. huhu..