Tajuk tu bukan aku yg reka.. tu tajuk email dr student aku!!!

aaiiiii.. tense betul bila pepagi bukak email dapat email camtu.. boleh student aku tu bagitau yg aku buat test pada masa yg tak sesuai sbb diorg ada program lain?? Hello!! bukan aku tak tau yg korg mmg ada program peer to peer pukul 12 hingga 1 hari ni.. Yes.. I did know about it!! abih tu bila aku tanye class rep, dia kata ok je date tu.. n diorg tak payah join program tu.. ape ke hal?? beside that, I'm not the one who suggest the time & date.. classmate korang jugak yang suggest. So, do not blame me!!!

Actually test semalam (Khamis 4 to 6 pm), bila aku dah book lab comp ngan staf IT tetiba rabu petang korg mintak cancel sbb ada kelas ganti utk subjek Teraputik.. aku punye bengang korg tak kira.. punye la susah payah dok kat Johor ni.. dok call opis.. email surat booking lab comp.. set test tu kat dlm portal.. supaya korang boleh buat test tu online.. tu sume korg tak kira.. eiiii.. meyirap betul darah bila tetiba dapat email camtu.. macam la aku ni jenis yg tak consider kat student..

hah!!! korg buat la test tu pukul 5 hingga 6 ptg ni.. aku dah settlekan pasal test tu.. ni kalo ada yang fail.. mmg nak kena bila aku masuk keje nanti.. tunggu la...

bagi menghilangkan mood aku yg dah tercalar pepagi ni.. aku nak tatap dua org ni.. please lift up mama's mood today ok??




Labels: , edit post
6 Responses
  1. apis585 Says:

    sabarrrr...sabarrr....


  2. `Ain Says:

    adui..patut ke student cakap mcm tu.berani nye.tak boleh baik sgt la dg depa.naik tocang...


  3. alahai..sabo je lah yek...bdk2 zmn skarang tak mcm kita dulu kan... demanding sungguh...


  4. salam .. dia dh ada 2 hero rupanya..
    dok baca tulisan u pun dh buat t pun tensi sama.. mcm2 perangai student u ni.. hee..hehe..
    anyway.. have a great weekend ok! jgn tensi2 lagi.. yg penting kita dh bt keje kita.. ok!


  5. makkkk aiii.. lecturer ran amokkkk!!.. seb baik duk johor... kalau ko dekat sana.. mesti dah kena budak2 tu kan.. sabo ila.. harus positif!!


  6. Bibu Says:

    pantang2 pon keje ye..sabo2 okeh!