Zhuhu.. aku kangen banget sama kamu!!! Kamu? kamu tu sape?? En. Hubby ker?? oh.. tidak.. aku tidak windu same itu En.Hubby (buat masa ni la.. hikhikhik) Ni hah.. org yg aku windu..

Zahirul... mama rindu sgt sama kamu!!

Aku balik ke umah hari Ahad yang lepas.. Its all because of Haqimi's appoinment at Klinik Seri Kembangan.. Haqimi have to follow the new immunisation system they (the kementerian) introduced. the DTaP-IPV/Hib.. The problems is.. kat Johor ni takde injection tuh.. Its means that I have to back to selangor.. My Mom kata Zahirul better tinggal jap kat kampung sbb takde sape nak layan dia nanti kalo dia follow aku balik umah... Ohhh.. maid indon.. bila la ko nak sampai nih.. cepat sikit ye.. duit deposit dah bagi.. dokument tak sampai2 lagik.. back to our main topic.. so, Zahirul tinggal kat kampung..

huhu.. sedih betul tengok dia melalak2 masa aku nak balik hari tuh.. dia melalak sbb nak ikut kitorg naik kereta.. Pastu, malam tuh aku call mak tanye pasal zahirul, mak kata dia sibuk carik aku kat bilik.. mesti teringat.. tambah pulak zahirul suka sgt2 cium haqimi.. tiap kali cium mesti 3 kali baru puas.. terbayang2 lagak zahirul babai aku tiap kali nak ikut tok ayah amik maksu balik sekolah.. Zahirul... mama windu sama kamu..

Ohhh.. cepat la hari Jumaat.. mak nak datang sini bawak Zahirul!!! I can't wait..

Labels: edit post
7 Responses
  1. salam.. alaaa lynn plak yg sedih dengar zahirul kena tinggaii... xleh bayangkan camne anak kena tinggal... kalo lynn, bukannye anak nangih dulu, lynn yg beria teriak dulu.. huhuhuhu sungguh sensitippp


  2. aww.. sedihnya... kalau aku pon sama.. aku yg melalak dulu... huhuuhuhu...


  3. apis585 Says:

    understood..xpe ila sok kamis, lusa jekkk...sementara tu manja2 ngan bb haqimi hehe


  4. lieyalatif Says:

    alahai sian plak lieya bace ila pasal zahirul nie....takpelaa taklama dah tu.....nanti2 jumpe balik....pandai die sayang adik die kan...biase budak2 cam zahirul ni kaki jeles, cam mia dulu mase ngan mija...semua barang die adik die tak leh pakai.....he he he eh

    skrang mmg leceh sikit, injection dah baru....tapi lieya suke, sebab baby tak le tiap2 bulan kene cucuk....tapi dos ubat tinggi laaa...sure demam.....


  5. sabar ye mamanya.. esok lusa boleh balik amik zahirul..


  6. Ooo... terpisah kejap ekk? sian ler. Takpe demi kebaikan Zahirul gak!

    Halilah, byk dah words Zahirul? Adam dah nak 2 thn bln Mei nie... rase kejap jer!


  7. ala..zahirul kena tinggal kat kg ker?? ni dah amik dia balik ke blm???