hampas betul line broadband maxis nih!!! mmg hampagas!! line dah la slow cam nak mamp** pastu asik2 disconnected.. camno tu?? aku mmg bengang betul.. lagik2 bila nak post entry.. sibbaik la blogspot ni autosave.. lagi geram kalo nak buat online banking.. kdg2 tu tu tak jadik nak wat transection.. sebab takut ntah mana2 la nanti duit aku hilang.. geram betul!!!

Nak kata tak komplen.. kerap aku tepon callcentre tu.. sampaikan ada sekali tu receptionist tu kata "cik, tadi ada call kan??" ye la.. mesti la aku call byk kali sbb asik disconnected jer..

nak buek camno nih??
Labels: edit post
2 Responses
  1. adoi..mmg tensen tahap gaban kan... esp kalau tgh buat something yg urgent..tula..sib baik la blogspot ni autosave.. kalau tak, lagi bengang... sabar yek..


  2. lieyalatif Says:

    tu laa godaan kalo pakai broadband kan...celcom pun lieya dgr cam tu gak...tu pasal kat umah tu lieya setia lagi ngan steamyx....