Bila pagi.. kejap je dah petang.. hari ini, sekejap je dah esok.. minggu ini, pejam celik pejam celik dah minggu depan.. tahun ini, cepat je dah tahun depan..

How's time flies so fast.. sometimes I felt that I hv to run.. run.. n run.. so that I won't be left behind.. (maybe ni sume tanda2 nak akhir zaman..) kadang2 tu rasa macam tak terkejar je.. ngan workload.. anak.. hubby.. keje2 umah.. ada orang kata tu sume alasan je.. tu baru anak sorang.. kalo dah 2?? mau bersilat.. tp emak kita.. nenek kita.. ngan anak yang ramai.. ada berbelas anak.. boleh je survive hari demi hari.. atok dulu-dulu ngan anak 11 orang.. pastu tok laki meninggal masa anak2( adik beradik my mak) masih kecil lagik.. still boleh survive.. anak2 sume menjadi.. I salute U atok..!!!

This is my family.. a week ago.. there only 3 of us..

(papa +mama)(lil' boy)=Muhammad Zahirulhaq
but today.. the number of our familiy member increase.. people said that 'the more is the merrier' isn't it right???


3 Responses
  1. yeayyyyy... i am ur first follower!!! kena bagi hadiah nih... hehehhehe... anyway.. welcome.. u wont be sorry dear.. to ever start blogging..

    btw.. comelnya anak2 ko.. seriously.. ko baru je bersalin last week ke?.. now dah online.. wahhh.. hebatttt..


  2. ehhhh.. one more thing.. email yg ko ckp tuh.. the one on top of this page ke?.. if yg itu.. memang wajib ada.. unless if u change ur layout.. layout custom.. gugel aje.. "free blogger template".. tapi tak semua lay out lah..


  3. .:nhalilah:. Says:

    cobain: thanks 4 welcoming me!! 1 week dah online?? tu bukannyer hebat la.. ni tandanya bosan tahap gaban.. lagik pulak bila baby tido.. aku bukannyer boleh tido sama.. mak aku x bagi.. nanti bentan!! tu yg melayan internet ngan astro je.... hikhikhik