Salam Ramdhan..

7 Aug.. hari ni hari lahir Zahirul.. hari ni juga aku EL sbb dia demam.. sian Zahirul demam di hari lahir yang ke 5.. Kesian jugak zahirul dah 3 tahun tak celebrate bday ka school sbb jatuh bulan ramadhan.. apa jadahnya bawak kek time bulan pose.. budak2 ramai yg puasa.. tambah pulak, time bulan puasa aku macam ingat tak ingat dia punye bday (mood bulan puasa la katakan.. feeling ustajah..)..

takpe Zahirul, bulan puasa ni doa insya Allah makbul.. so kita doa byk2..
"Ya Allah kau panjangkan umur Muhammad Zahirulhaq Mohd Zaidi,  dimurahkan rezeki, dijadikan anak yg soleh, taat pada Allah, agama, mama n papa serta jadi kebanggan sume serta dapat memberi kebaikan kepada orang sekeliling.. aminnnn"


Terbaring demam, tp nak tgk pocoyo..

aku ni tak macam mak2 org lain, sgt jarang beli hadiah untuk anak2 time birthday.. (teruk kan aku ni..) sebab aku pikir banyak jugak benda2 yang aku beli utk diorg tak kira waktu..  nasib la korang dapat mama camni..


ni bey blade aku ngan papa diorg beli last weekend.. bukan sbb bday pun.. skrg ni musim budak2 main bey blade.. sbb merengek2 nak main, mak pak kena tempias jugak.. aku beli yg murah je.. 10 hengget. boleh tahan 2 hari je.. pastu diorg pau papa pulak.. abis besen aku.. tak kuase nak beli stadium bey  blade ni.. tinggal tak main dalam kuali mama je..

"happy 5th birthday zahirul" From mama, papa, kimi...

Labels: edit post
4 Responses
  1. doc Says:

    ugh.. kalaulah terpijak mendalah blade tu.. boleh tembus tapak kaki!!

    happy birthday zahirul !!


  2. lieyalatif Says:

    alahai zahirul....siannye....tukar bulan le kot kan....heheehehehe....dayyan pun baru baik demam ko....

    get well soon yeak zahirul...jgn lupe mamam ubat....


  3. bujal X Says:

    untung budak sekarang~~saya dulu demam ngadap dinding je la~~keh keh~~cepat baik dik~~dan selamat hari lahir~~


  4. epi belated bday zahirul..dah beso dah.. makin encem... cian xdpt smbut bday kat taska....xpe.. thn depan insyaallah boleh... jd budak baik ye