salam...

hehehe... lama betul tak taip apa2 kat sini... sian plak bila jengah blog sendiri x hupdet2.. dah 5 bulan.. huhu... bukan dah bersawang... dah mcm umah usang plak...

As usual.. alasan busy manjang... biasa la.. typical reason.. iyo la.. takkan la nak bagi alasan "maggie saya sudah kembang.."

keje byk.. silap bukan banyak.. keje tak abis2.. dan menimbun2..

anak2 pun dah besar panjang.. (eh.. dah besau ke anak aku?? hikhik...) tak hupdet pun pasal diorg.. nak citer pasal maid yg lari umah pun x buat.. citer pasal pindah opis pun hapah takde.. citer pasal keje n personal pun ilek!!!

takpe.. ni cuma kick off je... ptg karang ke.. esok ke.. buat entry baru ek??

huhu... tgh semangat nak blogging balik ni...
Labels: edit post
4 Responses
  1. cik jijah Says:

    update la sokmo weh... ko among those in my daily dosage.. tak best lah bila ko tak hapdet!!


  2. .:nhalilah:. Says:

    iye ker... ok la.. nanti haku hupdet selalu.. hikhik..


  3. whooz Says:

    haa ada pun..sib baik x sempat jadi rumah berhantu..hahhaha joking!


  4. .:nhalilah:. Says:

    tu la pasal along.. lagik sebulan tak hupdet jadik umah antu.. hahaha