Salam..

Hari ni Friday.. sume org suka sbb sok coti.. aku? sok kena dtg opis ada taklimat & bengkel OBE.. katanyer 1/2 day jer.. kalo full day boleh ker aku cabut separuh hari?? hikhik.. (mula la nak kuar tanduk.. huahuahua)

okeh.. Jap lagik ada briefing practical exam ngan student.. tp sebelum tu aku jawab tag ni ye..

Tag dr bibu

1. Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang. jgn tipu2 ek..
(hehe.. tak tipu punye.. betul...)


2. Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..
nape suke.. ni gambo hakimi masa buat photoshoot ngan Yuzie
aku copy paste gambo ni dr blog Yuzie (halal ye..) sbb gambo2 tu tak dapat dr dia lagik.. (it's ok.. take ur time..). tak tau nape suka.. tp mmg suka la wallpaper ni.. hakimi nampak luvly ber'posing' (dibaca di'posing'kan oleh mama n auntie yuzie) begitu.. n tambah pulak Mr.Hubby kata muka hakimi nampak bersih je.. (bersih dr dosa.. memang pun!!!) hehehe..

3. Tag 10 orang.. jeng..jeng.. jeng.. (kite tgk sape yg kena.. jgn mara ek..)

1. Cikgu liza
2. k.jem
3. kak ain
4. Apis
5. kak nur
6. sume la yg baca blog nih!!!

p.s: memula dpt tag ni.. rasa cam senang je.. pastu tetiba aku terpikir yg aku tak tau camne nak printscreen.. jenuh gak la.. lastly aku taip prinscreen kat help&support.. then baru tau camne nak buat.. hikhik.. (aku yg agak buta IT..)

Labels: , edit post
5 Responses
  1. jgn tak tau..akak pun tak reti nak print screen.... siap tanya yong..padahal bende2 yg complicated tau buat, yg simple gini dah mati kutu... so now dah reti dah...

    comeinya gambar hakimi tu... sejuk mata menengoknya..


  2. uikss.. i suka taggging game ni.. jap lagi i buat yek..



  3. sangat comel....geram tgk bibir merah tu...mmg nampak suci jek pic nie....same laa cam lieya, pic anak2 gak jadi wallpaper pc....kang kalo letak pic sendiri cam kelako ajek...kalo bujang2 okey laa tapi kalo dah ade anak ni pic anak tatap menjadi no 1 kan...he he he


  4. Awak Tag akak? ish..ish... Mmg ler nmpk cam senang kan? tapi... akak tak reti ler nak print screen nie. Tolong ajar...

    mmg sweet banget pic Hakimi tur... kalo Halilah x bgtau... akak ingat model omputih mana ler! lain ekk ngan abg die?