Hari ni rabu.. orang kata wordless wednesday.. so aku tulis sket2 je..

biasanya dalam seminggu at least sekali kitorg makan ikan salmon.. kalo beli.. balik terus basuh pastu perap ngan black papper dengan segala makneka herbs yg ada kat umah.. pastu masuk freezer.. nak makan.. terus thaw.. pastu grill..




last week... grill ikan pastu sekali harung grill portabello ngan asparagus.. aku mmg suka bab2 sekali harung ni.. senang keje..

alamak.. kantoi grill salmon terhangit.. ekekek..


ok.. camni ok sket..

p.s: anak2 makan mashroom sup.. senang hidup budak2 x cerewet makan..



Labels: edit post
9 Responses
  1. lieyalatif Says:

    ari2 mkn nasi pun boring kan ilah....pekene western cenggini pun best gak nie...tapi laki aku jakun...nasi gak die cari...wakakakaakaka.......


  2. Us Says:

    vavava....grilled salmon,
    lama dah x pekena nih....sedapnya...

    jemputla dtg rumah, dgn cobain sekali. ada masa pon weekend ni je before posa...


  3. bujal X Says:

    saya setahun sekali belum tentu dapat makan salmaon~~ikan orang kaya nih! haha~~


  4. DrSinga Says:

    bapak budak cerewet tak..??


  5. betul kak..kalau anak xcerewaet mkn..semua benda nak msk senang...


  6. Umihoney Says:

    Looks great,I am sure taste great too

    Have a great week,pastu puasa..so selamat berpuasa.

    Wasallam
    Umi


  7. .:nhalilah:. Says:

    lieya,

    tu la kan.. sekali sekala tukar selera.. ni pun sebab en.suami xmo makan nasik..

    eroy,

    ala... ko punye salmon grilled lagi mebeles dr aku..
    nanti aku tanye laki aku boleh pegi tak weekend ni..


  8. .:nhalilah:. Says:

    Dr. Singa,

    bapak budak.. kadang2.. sebab tu biasanya kite masak apa yg dia nak makan..

    iela fazilah,

    kannn.. senang mak..


  9. .:nhalilah:. Says:

    bujal,

    ala.. bukan beli sekor... beli sekeping jek pun dah cukup.. setakat makan laki bini..


    umi,

    yg penting ada org nak makan.. selamat berpuasa jugak..