Takde apa yang menarik pun.. everything as usual..

petang semalam meeting.. start pukul 2pm.. pukul 4.30pm tak abis lagik.. tp agenda utk aku dah settle so cabut awal la.. iyo la... mak nak balik masak utk berbuka.. korang continue la sampai abis..

balik umah.. amik the kiddos kat taska..sampai umah bukak Channel 613.. bagi biskut sorang sebekas.. korang dok diam2 depan tv makan biskut.. senseng lengan.. masak..

menu berbuka.. tersangat la simple.. (tak pergi param pun.. malas nak bersesak 1st puasa sebab org lain sure excited nak membeli belah utk berbuka.. org kata.. man.. man..)
menu:
kurma + buah lai, air teh o
nasi, ikan goreng, sup sayur and bebola ikan, air laici utk minum malam sket.. very the simple kan..

Pukul 10.15 pm lepas abis cerita chugginton (bukan aku.. zahirul yg tgk) aku kerah dua ekor hero tu tido.. pastu ngan aku skali tertido.. jaga pukul 12pm masa laki balik umah.. rupanya dia melepak lepas terawih..buat xtvt mempack barang..dalam pukul 1.30 zahirul bangun.. tolong sebuk mengemas sama.. suruh tido takmo..

ni sume kerja zahirul.. tak kuasa aku nak snpa gambo tie tgh sibuk mengemas.. kalo nak tadah telinga ngan bebel speed 200km/j buat la..


owh.. ternampak plak aurat laki aku...


katil kami dah jual.. dua minggu ni tido kat tilam..
tgh sort baju mana nak pakai.. baju mana nak derma..


adoiii.. suruh tido takmo.. tolong kacau ada la..

snap muka sendiri.. nampak lubang idum kembang
dia dapat camera ni sebab aku kuarkan utk snap beberapa gambo barang yg nak jual kat mudah.com


kaki gumuk plak..

dia siap layan handy manny kat 613..
masa ni mmg aku jadik monster.. xtvt mengemas dah almost siap
(utk malam tu la.. brg2 dapur dan baju2 je belum masuk kotak..)

pastu.. zahirul takmo tido.. apalagi.. mengamuk la aku..
hanak oiii.. dah pukul 3.30 pagi.. esok mama nak keje.. abang nak sekolah..
tido la cepat.. sebelum mama cubit montot kamu tuh....
6 Responses
  1. itu laa dogaan nak pindah randah ni kan ilah...buat slow2 tau....jgn tensi2 sgt....kang penat.....

    lauk yg simple tu laa yg sedap ilah....masak2 byk2 pun selalu tak abis, lepas bukee minum air biasenye perut dah full kan.....


  2. Salam Ramadhan..

    Hepi belated bday to Zahirul...


  3. cik jijah Says:

    babe.. ini tahun berjimat cermat.. tiap2 tahun harga barang mesti naik.. tahun ni aku surrender.. masak lagi bagus.. happy fasting anyway :)


  4. t pun masak je .. hubby je kalau beli 1 jenis lauk di param.. malas nak bersesak.. panas!!

    sian mama kena dera eh? meh sini auntie gomol2 dia!! :->


  5. TK Says:

    I dok pikir mula2 apa dia param tu..hehe..
    Oklah makan simple2 je buka puasa
    I kalau bole nak buat mcm tu slalu sbb nak lose weight ni..
    Bulan puasa bukan makin kurus makin gemuk pulak..


  6. .:nhalilah:. Says:

    lieya: tu la.. mmg dungaan..

    kak nur : tq.. selamat berpuasa gak..

    jijah: aku next week masuk umah akan pulun masak hari2.. minggu ni xtvt membeli.. umah tak siap lagi..

    kak ti: tu la.. sian mama zahirul.. kena gak se'das' kat muntut..

    TK: param = pasar ramadhan = bazar ramadhan.. ;)