Nak update tp gambo yg nak update tu ada dlm camera cikai.. pastu camera cikai telah dipinjam oleh Unit IT (weehh.. mana camera slr fakulti yg dah beli ribu raban tuh.. berguna gak la camera cikai ni..) utk amik gambo jamuan raya pagi & still tgh berlangsung.. huhu.. best pepagi dah makan laksam.. sate.. nasik beriani.. (later will story..) Oleh sebab itu.. (cewaahhh.. ayat.. mcm karangan BM huhu..) kite update citer lain..


Dua badik ni sgt la suka ngan Jagung.. So, setiap hari Rabu.. mama diorg akan belikan samada jagung dlm cawan ataupun jagung rebus kat pasar malam..

Abang Zahirul yang sejak azali mmg suka jagung..
boleh abiskan 2-3 tongkol tau..
perrghhh.. kalo x distopkan mau lebih dari tu..




Khusyuk... makan sambil tgk tv..


Si adik pun dah mengikut abang.. love corn.. sape yang ajar.. mama dia pun tak tau.. yg pasti bila org makan jagung dia mesti tengok sambil air liur meleleh2.. huhu.. agaknyer mcm sedap sgt makan jagung tu ek..



Hakimi ngan jagungnyer..
errrmmm.. sedapnyer.. nyum.. nyum..


Jgn la amik jagung ni even dah tinggal tongkol je.. mau melalak dak kenit ni ngan mulut besau dia tu..

menikmati kesedapan jagung sampai terbaring.. huhu.. sedap sgt la tuh..

Side Effect: esok siap la 'uuk uuk' dua badik ni kuar balik jagung-jagung tu..


Labels: , edit post
2 Responses
  1. ell_jay Says:

    semangat betul si zahirul ni.. hehhee.. eh..ni musim jagung ke? kat sekolah aku pun sibuk org beli jagung..


  2. comelnyer hakimi..geram nengokkkan..abg zahirul tu dah sememangnyer comel dah..yum..yum..sedapnyer jagung tu..pandainyer adik hakimi makan..tapi nak tanyer sikit lah..kalau zahirul makan jagung, kalau dia poo poo keluar jagung balik tak? aqiel kalau makan jagung mesti dia poo poo keluar semua jagung yang dia makan..boleh nampak jagungnyer..risau jgk..kalau dia makan kacang pun sama..zahirul ade mcm tu tak?