Aku jumpe kengkawan lama kat MV.. Including me.. 4 org sumenye.. lama betul tak jumpe diorg.. last masa aku amik SPM.. huh.. almost 12 years.. suma ni geng se'dorm'.. Dorm suria.. tak sangka la.. ingatkan jumpe ngan si Cobain ni jek.. bila Eroy tak jadik jumpe.. rupa2nye ada lagik kawan aku yg join..


me n cobain aka cikgu liza

Lynn a.k.a Toyos..
nanti bila aku pindah puncak alam dekat la ngan umah n klinik ko..


Sal..

lepas ni boleh la aku calling2 ko ajak lepak makan sate
kat medan selera cross jalan dr umah ko tu ye..


kitorg lepaking kat Kenny Rogers dr pukul 12 sampai la pukul 4++.. Dr takde org kat KR pastu penuh org dth lunch.. sampai la xde org.. means org dah balik.. Kuar dr KR aku call mak.. sbb diorg on the way nak dtg umah.. bila still kat Kulai lagik.. apalagi... kitorg sambung lepak kat Starbuck.. balik pukul 6.. lama betul sembang2.. iye la 12 tahun tak jumpe.. byk benda nak cerita.. tambah pulak tanye itu ini.. cerita.. gelak2.. cerita ceriti.. gelak2 lagik.. tanye pasal org itu la.. org ini la..





pergghh.. balik... jalan jem gile sbb hujan.. tp aku rasa best n happy sbb dpt jumpe korg.. hehe.. nak jumpa lagik...

Labels: , edit post
8 Responses
  1. oooooooooooo yg nak gi MV tu sebab nak jumpe member lame ke....bestnye...sure byk citer dok borak2 kan....lieya kan ilah, ngan budak2 sekolah mmg haram lost contact dah hi hihihi...tapi budak2 uitm dulu still lagi laaaa...tu pun sebab ade friendster ngan facebook...kalo tak haram ....kih kih kih

    erm...mane spek baru...pat ar tunjuk


  2. gila jem petang tu!!! tapi tak pe.. it was all worth it!!.. seronok sgt la.. aku rasa cam nak jumpa lagik.. gi makan seafood kat port klang ke..
    satay depan rumah sal ke.. klinik toyos ke.. mana2 la.. harus jumpa lagik!!


  3. .:nhalilah:. Says:

    lieya: mmg sonok.. dah la tak bwk 2 lil heroes tu.. rasa mcm single jek outing ngan kengkawan.. huhu..

    liza: mmg betul.. errmm.. mkn kat port klang? mcm best jek.. sate kat umah sal pon sodap tau..


  4. Puan Iza Says:

    Memang bestkan kalo dpt jumpa kwn2 lama nie...lagipun banyak citer yg nak dikongsi...


  5. best tu dpt jumpa member2 lama....yg buat lagi best kalau pegi pun single... blh la lama2 kan..kalau ada heroes, ada yg tak blh nak borak lelama... :D sure ada yg ajak balik la itu la inila..


  6. Puan Iza Says:

    ilah, jom undi haikal B 0021 kat sini

    http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html


  7. sib baik aku tadak kat KL.. kalo tak, mau sampai kul 11 malam la korang chat.. muahahaa
    ps: lama tak lepak ngan member2 camnii..


  8. SALFAEZAN Says:

    Sate kt umah aku sedap? Apsal aku xtau weh? Kedai yg mana tu ila? Apapun aku sokong sgt aktiviti ni dibuat slalu heheh. Amal,klau hang ade kami lagi cepat balik kot. Ila aku lupa nk smpaikan masa tu , budak homeroom ko (matkey) kirim salam.