cerita kat tv malam ni macam hampeh... ASK boring plus bosan... mcm tgh tengok upacara pengkebumian!.... pastu dok tukar channel... layan mohobbatien jap... pastu tukar... iyo la... mohobbatien tu pun asteruk dalam ulang 10-20 kali... tgk MLM pulak... ada jugak kump yg wat lawak bangang... harap adlin jek yg best malam ni... bg aku la... yg lain tu so-so aje.. muvie channel pun dok ulang tayang... adeh... rugi betul bayar asteruk bulan2 citer macam harammmmm...

ok la... sempena nak raya ahad ni... actually aku tak taw lagi nak masak apa... tengok la esok... mood nak masak apa nak kuar....

sementara nak raya.. sila la layan muvie ni.... hahhahahhaha.. 1st aku upload video.... tertinggal ketapi...takde kerja budak2 ni... agaknye terlebih gula kot malam ni...




video



hah! Tunggu la mama pulak kadik raksasa gorgome kalo korang tak berhenti! (Takut tak??)
Labels: , edit post
4 Responses
  1. mimiey_omar Says:

    hahahaha resaksa gorgome tuuuu...adoiyai geli tali perut kak oi, btw selamat hari raya kak ;)


  2. wah...mmg ganaz semua nyer...seronok tgk


  3. betul tu ASK hampeh, sampai suami cik ina cakap, yang best ucapan rahim razali je.kejikan mulut dia.kui kui kui


  4. .:nhalilah:. Says:

    mimiey:

    selamat hari raya..



    iela fazilah:

    korg mmg ar sonok tgk.. akak ni.. fening taw... ekkeke


    cik ina:

    rahim razali cakap apa? x dengar sbb tukar.. bosan gile..