hari tu dok proses daging korban.. 
2 daripada 3 bekas dalam settle dalam perut.. fuuyooo.. 
masa mak nak bagi time balik kampung.. dok cakap.. banyak... takut tak abis..
pastu mak kata balik nanti ko rebus daging tu kecut.. sikit je..
iye la.. kata mak mmg betul.. dia kan lebih arif dr aku ni yg masih muda... <-- muda tuuuu.. hakhak..

selamat dah buat kari...




kari daging.. gigih aku buat..
dua hari berturut-turut taw.. semalam dgn kelmarin..
request hubby..
makan ngan roti...
tp semalam.. mmg terbaekk... 

makan dengan...





capati...
5 keping tu.. utk dinner aku, hubby, dak zahirul ngan dak kimi..
zahirul je 2 keping.. 
dah abis roti, dak zahirul merajuk nak jugak ROTI BROWN!!!
dah la.. next 2 week pulak.. takkan nak keri ngan capati jugak hari ni????
kembang tekak mak hari2 makan yg sama...





Labels: , edit post
4 Responses
  1. cicah roti benggali tu sedap mahu sebuku habis.pekat kari tu cam terbau sampai ke sini.simpan lagi lama lagi sedap.


  2. lieyalatif Says:

    fuh sedap...aku ni peminat kari ....mmg terliur sokmo kalo tgk kari....ade plak capati...fuh lagi laa masyukkkkk!!!


  3. .:nhalilah:. Says:

    cik ina..

    haah.. daging coet je... kuah mesti banyak... baru sedap cicah...